Personvernpolicy
Personopplysningsloven setter de formelle rammene for hvilke personopplysninger Nordic Harley Days kan lagre og hvordan vi kan forvalte disse. Dette gjelder også for våre tjenester på Internett. I tillegg gir lovverk som blant annet markedsføringsloven og regnskapsloven også retningslinjer for hvordan informasjon som kan knyttes til en person, skal behandles.


Behandlingens formål
Personopplysninger benyttes av Nordic Harley Days til å administrere kundeforhold, til fakturering, bestillinger, ordrehåndtering, og i øvrige sammenhenger der Nordic Harley Days må vite hvem vi har kontakt med.


Opplysninger som behandles
Nordic Harley Days verken innhenter eller lagrer personopplysninger gjennom våre nettjenester, så sant ikke du som bruker er blitt underrettet og har godkjent dette. På Min konto presenterer vi informasjon om deg fra våre kundesystemer, og vi bruker navn og e-post i forbindelse med utsendelse av våre ordrebekreftelser. Disse personopplysninger (navn, adresse, e-postadresse etc.) brukere har oppgitt på Nordic Harley Days tjenester, eller tilknyttede tjenester fra underleverandører, vil bli lagret i våre databaser. Dette for å sikre at vi kan levere den tjenesten våre brukere forventer.


Utlevering av opplysninger
Informasjon du sender fra deg, for eksempel via skjema på nettstedet, blir kun brukt i den sammenheng de er ment å brukes i. Slike data vil aldri videreselges eller videreformidles til andre parter for annet bruk.
Utlevering av opplysninger til andre som gjelder ditt kundeforhold krever ditt skriftlige samtykke, med mindre slik utlevering er pålagt med hjemmel i lov eller er ledd i betalingsinnkreving/inkasso eller regnskapsbehandling. Nordic Harley Days har taushetsplikt vedrørende kundens bestillinger.


Lagring av opplysninger
Opplysningene lagres så lenge som det er nødvendig for å administrere kundeforholdet eller for å oppfylle lovpålagte plikter.


Innsyn, endring og retting av informasjon
Etter personopplysningslovens regler har du som kunde rett til innsyn i egne personopplysninger. Dersom opplysningene vi har om deg er feil, kan du kreve å få opplysningene rettet, supplert eller slettet. Enkelte opplysninger kan du selv korrigere ved å logge inn på "Min konto".


SSL-kryptering
Når du går inn på våre nettsider startes det automatisk en sikker (SSL-kryptert) sesjon. Du kan kontrollere dette (at sidene er kryptert: se etter https) ved å klikke på hengelåsikonet som vises i din nettleser. Du skal da få se et sikkerhetssertifikat utstedt av Comodo CA Limted til Nordicharleydays.com.


Statistikk
Nordic Harley Days bruker statistikkverktøyet Google Analytics for å beregne brukertall og trafikk på våre nettsteder slik at vi kan utvikle og forbedre disse gjennom å forstå hvordan de brukes. Vi verken logger eller lagrer trafikk eller bruksmønster på våre nettjenester på en slik måte at man kan identifisere enkeltbrukere. IP-adresser anonymiseres før de oversendes til Google Analytics, slik at Google Analytics ikke kan knytte opplysninger til enkeltbrukere.


Cookies (Informasjonskapsler)
De fleste nettsteder i dag bruker cookies for å bedre brukeropplevelsen. En cookie er en tekstfil som, ved besøk på et nettsted, legges i din nettlesers minne. Nordic Harley Days bruker cookies. Vi gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen, for å ta vare på innstillinger når du logger inn på Min konto, og vi samler inn besøksstatistikk via standard verktøy for dette, som vi benytter for å gjøre nettstedene våre bedre for deg som bruker. Ingen personopplysninger blir lagret eller hentet.
Ved å benytte nettjenester fra Nordic Harley Days samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.
De fleste moderne nettlesere er innstilt på å akseptere informasjonskapsler automatisk. Du kan selv velge å endre innstillingene slik at cookies ikke aksepteres. Vi kan ikke garantere at nettstedet fungerer optimalt hvis du skrur av denne funksjonaliteten.


Rettigheter
Innholdet på dette nettstedet er beskyttet med hensyn til opphavsrett og tilhører HOG Arctic Chapter. I andre tilfeller er innholdet merket med rett eier, og er underlagt samme beskyttelse.
Innhold og design på nettstedet kan kun benyttes til personlig og ikke kommersielt bruk. Annen bruk, slik som salg eller videreformidling av informasjon på private eller kommersielle nettsteder er ikke tillatt uten samtykke.


Forbehold
Innholdet på www.nordicharleydays.com kan være mangelfullt og kan inneholde feil. Nordic Harley Days prøver etter beste evne å forhindre dette. Nordic Harley Days fraskriver seg alt ansvar for eventuelle tap (herunder også økonomiske tap) du eventuelt måtte ha som følge av dette.
Nordic Harley Days er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsteder som vi lenker til.

Login

You have to register an account before you can make bookings. Click Register account below and follow the instructions